Technisch coördinator

Solliciteer nu

Technisch coördinator

Kun jij onze ruim 600 maatschappelijk-culturele programma’s en zakelijke verhuringen van Pakhuis de Zwijger technisch tot een succes brengen? Voor onze afdeling Techniek zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega. Solliciteer vóór vrijdag 23 maart 2018 en word technisch coördinator bij Pakhuis de Zwijger!

FULL-TIME · PAKHUIS DE ZWIJGER, AMSTERDAM

Wie zijn wij?

Pakhuis de Zwijger is hét onafhankelijk platform voor inspiratie, creatie en innovatie in Amsterdam. We maken in de avonduren ruim 600 gratis toegankelijke programma’s per jaar over de ‘Stad van de Toekomst’ binnen thema’s als technologie, duurzaamheid en de creatieve industrie. Daarnaast verhuren wij met name overdag onze locatie voor congressen, conferenties en andere publieke bijeenkomsten.

Wat ga je doen?

Als technisch coördinator ben je verantwoordelijk voor het technisch slagen van bijeenkomsten in de zes zalen in Pakhuis de Zwijger. Samen met het team van twee all-round technici, een pool aan technische freelancers, de huismeester, onze zaalreserveringsmedewerkers en het Hoofd Zaalreserveringen. Als meewerkend collega ben je met je team verantwoordelijk voor het technisch succesvol mogelijk maken van de bijeenkomsten.

    Is dit wat voor mij?

  • Jij bent een vakkundig, enthousiast, flexibel, betrokken en nieuwsgierig persoon met oog voor details.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je geeft graag het goede voorbeeld, je gaat accuraat te werk en je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Uiteraard heb je bewezen ervaring (min. 2 jaar) met zaaltechniek (video, licht, geluid & livestream), het aansturen van een team, personele planning en facilitaire of logistieke vragen. Ook zijn je commerciële vaardigheden sterk.
  • Je hebt kennis van Dante en HDBaseT protocol, Keynote, Powerpoint, Mac & PC en IT netwerk en VOIP.
  • Je hebt affiniteit met de creatieve industrie en onze programma’s.
  • Onze nieuwe collega heeft HBO denk- en werkniveau en is woonachtig in Amsterdam of directe omgeving. 

Wanneer kan ik beginnen?

Zo snel mogelijk, want we kunnen je hulp goed gebruiken. Solliciteer vóór vrijdag 23 maart. De gesprekken vinden plaats in week 13 en 14.

Anders nog iets?

Jazeker. Als we er samen uitkomen, krijg je een jaarcontract met uitzicht op verlenging, een marktconform salaris en een pensioenregeling. Je werkomgeving is een monumentaal koelpakhuis in het centrum van Amsterdam. Het accent van de werkzaamheden vindt plaats van maandag t/m vrijdag, zowel overdag als in de avonduren. Incidenteel wordt er in het weekend gewerkt. Er staat elke dag een lekkere lunch voor je klaar, met op vrijdag kroketten. We eindigen een werkdag regelmatig in ons eigen café en een paar keer per jaar organiseren we diners waarbij ons hele netwerk aanschuift. Bovendien kom je te werken in een dynamisch team vol pragmatische idealisten. Heb je een kosmopolitische achtergrond? Wij zijn een inclusieve organisatie en nodigen je graag uit om te solliciteren. Last but not least, na iedere werkdag kun je natuurlijk zien waar jouw eigen werk aan bijdraagt – een prachtig programma met een goedgevulde zaal.